Даюк Жанна Юріївна – (10.02.1972 р.) м. Кременець Тернопільської обл. – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри естрадної музики.

З 1987 по 1991р. навчалася у Рівненському державному музичному училищі за спеціальністю ,,Фортепіано” (клас викладача Т.О.Юшкова), кваліфікація: викладач, концертмейстер, у 1991-1996р. навчалася у Рівненському державному педагогічному інституті (клас фортепіано Н.О. Шипунова) за спеціальністю музика і методика виховної роботи, кваліфікація: учитель музики, методист з виховної роботи. У 2011 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю 13.00.01 – загальна педагогіка та історія педагогіки. Тема дисертації – "Культурно-просвітницька діяльність викладачів та випускників Кременецького ліцею в Україні (ХІХ- поч.ХХ ст.)" (науковий керівник - доктор філософських наук, проф.Афанасьєв Ю.Л).  Дисертація захищена в Житомирському державному університеті імені Івана Франка. В 2014 році присвоєно вчене звання доцента кафедри естрадної музики.

Веде дисципліни: ,,Методика викладання фахових дисциплін”, “Загальне фортепіано”, “Ансамбль”, ,,Спецінструмент”, ,,Методика роботи аранжувальника в системі жанрово-стильових напрямків”, ,,Стилістика в естрадній музиці”, ,,Переддипломна практика”.

Back to top