Назва дисципліни

Викладач

Семестр

Кіл. кредитів

Робоча програма, силабус, анотація

для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 р.н. спеціальності
015 «Професійна освіта. (Сфера обслуговування. Готельно-ресторанна справа)» на 2021/2022 н.р.

1

Іміджеві та PR-технології у готельно-ресторанному бізнесі

Поліщук Н.В.

3

5

2

Міжнародна готельна індустрія

Дупак Н.В.

3

3

3

Основи наукових досліджень

Лісова С.В.

5

3

4

Креативні технології в професійній освіті

Лісова С.В.

5

6

5

Дизайн предметів інтер’єру

Герасименко О.А.

5

4

6

Проектування і дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства

Герасименко О.А.

5

5

7

Інженерно-педагогічна творчість

Шурин О.І.

6

6

для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр 4 р.н. спеціальності
014 «Середня освіта. (Трудове навчання та технології)» на 2021/2022 н.р.

1

Основи композиції та кольорознавства

Герасименко О.А.

3

4

2

Композиція та спецрисунок

Шурин О.І.

3

4

3

Прикладна графіка

Герасименко О.А.

4

4

4

Обладнання швейного виробництва та його експлуатація

Гавриш В.С.

4

4

5

Основи дизайну

Герасименко О.А.

5

3

6

Основи підприємницької діяльності з методикою навчання

Симонович Н.В.

5, 6

7

7

Комп'ютерний графічний дизайн

Фещук Ю.В.

6

3

8

Методика навчання дизайну одягу та аксесуарів

Поліщук Н.В.

7

4

9

Методика навчання графічного дизайну

Симонович Н.В.

7

4

10

Декоративно-прикладна творчість учнів

Шурин О.І.

7

5,5

11

Науково-технічна творчість учнів

Герасименко О.А.

7

5,5

12

Прикладна графіка

Герасименко О.А.

8

3

13

Основи ергономіки

Герасименко О.А.

8

3

14

Декоративний розпис

Герасименко О.А.

8

3

15

Технологічне обладнання харчової промисловості та технологія приготування страв

Дупак Н.В.

8

3

16

Методика застосування комп‘ютерної техніки в технологічній освіті

Фещук Ю.В.

8

3

для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня магістр спеціальності
014 «Середня освіта. (Трудове навчання та технології)» на 2021/2022 н.р.

1

Кулінарія

Дупак Н.В.

2

3

2

Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом)

Поліщук Н.В.

2

3

3

Основи сучасних виробничих технологій в промисловості (за фахом)

Герасименко О.А.

2

3

4

Техніки декоративно-ужиткового мистецтва

Шурин О.І.

3

3

5

Ландшафтний дизайн

Фещук Ю.В.

3

3

6

Краса і здоров’я людини

Лісова С.В.

3

3

7

Дизайн сучасного одягу

Шурин О.І.

3

3

8

Технології технічного обслуговування та ремонту швейного та харчового промислового обладнання

Гавриш В.С.

3

3

9

Технології технічного обслуговування та ремонту дерево-та металообробного промислового обладнання

Гавриш В.С.

3

3

10

Економіка та організація промислового виробництва (за фахом)

Герасименко О.А.

3

3

11

Економіка та організація промислового виробництва (за фахом)

Поліщук Н.В.

3

3

Back to top