24 квітня 2024 року у ВСП «Сарненський педагогічний фаховий коледж РДГУ» відбулась профорієнтаційна зустріч представників РДГУ зі студентами-випускниками.

В зустрічі взяли участь представники університету: заступник Відповідального секретаря  приймальної комісії доцент Шалівська Ю.В., відповідальна за профорієнтаційну та маркетингову діяльність РДГУ доцент Симонович Н.В, зав. кафедри ІКТ та МВІ професор Войтович І. С., професор кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту Шелюк В.О., доцент кафедри педагогіки початкової, інклюзивної та вищої освіти Синьчук О.М., доцент кафедри теорії і методик початкової освіти Бісовецька Л.А, доцент кафедри політичних наук Постельжук О.П., заст. декана з виховної роботи психолого-природничого факультету Пономаренко В. Ю.

Зустріч була проведена за сприяння  адміністрації коледжу: директора Горкуненка П.П., заступника директора з навчальної роботи Радько Н.Г., зав. відділенням початкової та технологічної освіти Мариніної Г.С. 

Під час зустрічі майбутні вступники ознайомились з особливостями вступної кампанії для випускників коледжу 2024 року, зі спеціальностями за якими здійснюється набір на навчання в університеті у поточному році та  змістом професійної підготовки на факультетах.

 

Back to top