28 листопада Рівненський державний гуманітарний університет проводив Чемпіонат РДГУ з волейболу серед здобувачок вищої освіти. За звання кращого змагалися гравці трьох команд, які продемонстрували злагоджену гру та подарували глядачам неймовірно драйвові емоції.

Ми раді вітати молодих, енергійних та наполегливих у підкоренні власної спортивної мети особистостей! Незважаючи на результати гри, кожен з вас вже є переможцем, наполегливо працюючи над власним вдосконаленням та невтомно тренуючись під керівництвом досвідчених наставників.

За результатами змагань золотою призеркою Чемпіонату РДГУ з волейболу серед здобувачок вищої освіти стала «Команда Педагогічного факультету». Друге призове місце виборола «Збірна команда факультету Математики та інформатики та Психолого-природничого факультету». Почесне третє місце посіла «Команда Педагогічного факультету «Дошкільнята»».

Серед здобувачок вищої освіти також було визнано кращого гравця Чемпіонату, а саме Кашубу Вікторію (Команда Педагогічного факультету).

Команда-переможниця та команди-призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 

  

Back to top