Упродовж 27-30 листопада 2023 року серед здобувачів вищої освіти Рівненського державного гуманітарного університету було проведено Чемпіонат РДГУ з волейболу. Змагання відбулись в спортивному залі РДГУ. Проведення змагань здійснювала кафедра теорії і практики фізичної культури і спорту.

Капітани команд шляхом жеребкування розподілились та сформували розклад матчів. Традиційно долучились до змагань і чоловіча команда викладачів, на чолі із завідувачем кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, професором Сташуком О.А. Всі ігри яких проходили із шаленою підтримкою глядачів. Викладачі довели, що майже на рівних можуть змагатися зі своїми молодими вихованцями! Зважаючи на те, що всі команди були досить сильними та прагнули перемогти, визначити ймовірних переможців було важко.

30 листопада відбулися фінальні ігри. Підтримати свої команди прийшло багато студентів. Загалом змагання пройшли в дружній і теплій атмосфері.

Протягом матчів «Команда  ІІ курсу Педагогічного факультету» стрімко виривалась у лідери та перемогла, посівши перше місце. Друге місце здобула «Команда І курсу Педагогічного факультету». Третє місце – «Збірна команда факультету Математики та інформатики та Інституту мистецтв». Команда-переможниця та команди-призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Серед здобувачів вищої освіти також було визнано кращого гравця Чемпіонату, а саме Бондарчука Юрія (Команда Психолого-природничого факультету).

Учасники змагань були задоволені організацією та неодноразово зазначали про необхідність проведення подібних заходів!

 

 

Back to top