14 листопада 2023 року за ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»», Відділенням НОК України в Рівненській області, а також професорсько-викладацького складу кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту у спортивній залі Рівненського державного гуманітарного університету відбувся фестиваль з доджболу. Його учасниками стали майбутні вчителі фізичної культури та тренери. Перед цим організатори провели серію тренувань з детальним роз'ясненням правил учасникам. І як результат – кожна з команд змогла виробити власну тактику ведення гри. Після динамічної розминки, яку провела Ілона Панчук, викладачка кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту РДГУ, розпочались справжні доджбольні батли. На спортивному майданчику було досить гаряче! Команди підтримували чисельні вболівальники.

Зрештою, за підсумками проведення всіх матчів, найкращий результат показала команда групи «Ф–21». Вона і стала переможцем фестивалю. Друге місце виборола команда «Енергія нації» (студенти групи «Ф–11»), а бронзові нагороди дістались команді групи «Т–21».

По закінченні фестивалю переможці та призери були нагороджені дипломами, медалями, кубками від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» і призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

Back to top