Студент психолого-природничого факультету, другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальностей Середня освіта (Природничі науки) та Менеджмент (Управління навчальним закладом) Пономаренко Вадим Юрійович, став асоційованим членом Експертної ради студентства закладів вищої освіти!
За ініціативи провідних українських організацій студентського самоврядування було створено Експертну раду студентства закладів вищої освіти при народному депутатові Гришиній Ю.М., як голови підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.
Експертна рада студентства є колегіальним, консультативно-дорадчим органом, утвореним на строк повноважень Верховної Ради України дев’ятого скликання з метою забезпечення участі студентства в законотворчому процесі, реалізації державної політики у сфері вищої освіти та співпраці з головою підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної ради України з питань освіти, науки та інновацій. Експертна рада має стати комунікаційною платформою для всіх українських студентів.

Back to top