24 травня 2023 року в Дубенському педагогічному коледжі РДГУ за сприяння директора Бабака В.П. відбулась профорієнтаційна зустріч представників університету зі студентами-випускниками. В ній взяли участь доц. Левчук В.В. (заступник відповідального секретаря приймальної комісії), викладач Мартинюк Т.О (заступник декана з виховної роботи психолого-природничого факультету), доц. Марчук Г.В (кафедра дошкільної  педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. проф. Т. І. Поніманської),  доц. Бісовецька Л.А. (кафедра теорії та методик початкової освіти). 

Від педагогічного колективу коледжу учасниками зустрічі були: завідувачка шкільним відділенням Баковчук О.В., завідувачка навчально-виробничої практики Сардига О.В., відповідальна за організацію профорієнтаційної роботи Багнюк К.Р. та викладачі.  

Під час зустрічі студенти – майбутні вступники ознайомились зі спеціальностями (за якими здійснюється набір на навчання в університеті у поточному році), змістом професійної підготовки на профільних спеціальностях та інших факультетах, а також особливостями цьогорічної вступної кампанії для випускників коледжу. 

Back to top