Шахрайчук Микола Іович

(03.12.1953 – 01.12.2022)

Перестало битися серце шанованої і чуйної людини,
всіма любимого декана факультету математики та інформатики.

Микола Іович на все життя присвятив себе служінню на ниві освіти та науки. Після закінчення школи вступив на фізико-математичний факультет Рівненського державного педагогічного інституту, а далі він не один рік пропрацював учителем в Костопільському районі.

Подальше його творче життя пов’язане із викладацькою та науковою роботою, спочатку в Рівненському педінституті, а потім у Рівненському державному гуманітарному університеті. Практично від самого заснування факультету математики та інформатики Микола Іович – його декан. За цей час факультет підготував не одну тисячу висококваліфікованих педагогів, науковців та фахівців ІТ-галузі. Вдячні випускники пам’ятатимуть мудрі поради свого Вчителя.

Добрим словом шанованого декана згадують і його колеги по роботі. Виваженими, мудрими та чуйними були його настанови. До нього часто зверталися за порадою, до його думки прислухалися не лише підлеглі, а і керівники університету. Світлий образ Миколи Іовича – Педагога і Наставника – надовго залишиться в нашій пам’яті.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, друзям.

Вічна йому пам’ять

(Прощання з Миколою Іовичем планується у суботу
перед корпусом на вул. Пластовій, орієнтовно на 12-00)

Back to top