Колектив Рівненського державного гуманітарного університету висловлює щирі співчуття декану художньо-педагогічного факультету доценту Дзюбишиній Наталії Богданівні з приводу важкої втрати ­­- загибелі сина Дмитра, який 29 травня 2022 р. в бою на Луганщині віддав своє життя за Батьківщину.

Дмитру назавжди залишиться 30.

Випускник  Рівненського державного гуманітарного університету факультету математики та інформатики, сміливо і мужньо, починаючи з 2016 року, захищав кордони нашої України у Донецькій та Луганській областях. Коли розпочалася повномасштабна війна, старший лейтенант, командир мінометної батареї 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, Дмитро Олексійович виконував бойові завдання в Луганській області і вірив, що обов’язково повернеться з перемогою.

За бойові заслуги був нагороджений Грамотою Президента України, пам’ятним нагрудним знаком, медалями.

Молодий, повний мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться…  Він віддав своє життя за рідну землю, за життя кожного українця.

Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам'ять мужньому Герою, люблячому синові. Низький уклін Матері Героя!

Back to top