Студенти та викладачі Рівненського державного гуманітарного університету активно долучились до соціальноекологічної акції Всесвітнього дня прибирання в Україні. Наша мета - сформувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля серед громадян.

Деканами факультетів, заступниками деканів з виховної роботи, керівниками структурних підрозділів, директором студмістечка, завідувачами студентських гуртожитків в ході проведення міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» було організовано студентську молодь, науково-педагогічних працівників, адміністративно-господарський персонал на виконання наступних робіт: впорядкування та оформлення належного естетичного вигляду окремих майданчиків, квітників, куточків відпочинку; допомога у прибиранні території історичних пам’яток; ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ; приведення до належних санітарно-гігієнічних вимог приміщень РДГУ. 

Усі заходи організовано з дотриманням карантинних вимог відповідно до рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області про стан епідемічної ситуації на території області у даний період.

           

Back to top