У зв'язку з тим, що значна кількість охочих не змогла вчасно оплатити свою участь у спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту (тестування з іноземної мови для вступу до магістратури), Українським центром оцінювання якості освіти ухвалено рішення дозволити особам, які успішно пройшли перший етап реєстрації (мають екзаменаційні листки), її завершити – оплатити послугу.

Якщо бажаєте взяти участь у спецсесії ЄВІ, однак ще не встигли здійснити оплату, можете це зробити протягом 21‒26 серпня включно.

Щоб платежі були вчасно опрацьовані, необхідно дотримуватися такого алгоритму.

  1. Зайдіть у свій Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ (логін і PIN-код знайдете у своєму екзаменаційному листку).
  2. Роздрукуйте квитанцію. Не використовуйте квитанцій інших осіб, у них містяться особисті дані – прізвище, ім’я, по батькові, номер екзаменаційного листка. Якщо скористаєтеся чужим документом для оплати, Вас не зможуть ідентифікувати і Вас не буде зареєстровано для складання іспиту.
  3. Оплатіть послугу.

Потрібно оплачувати послугу безпосередньо в касі банку або за допомогою банківського термінала самообслуговування чи інтернет-банкінгу з огляду на те, що це найшвидші способи перерахунку коштів. У разі використання інших способів оплати, на жаль, можлива ситуація, коли Ваш платіж не буде отриманий вчасно і, відповідно, Ви не зможете взяти участі в оцінюванні.

Наголошуємо! Уважно перевіряйте реквізити під час здійснення платежу, а саме: отримувача, код отримувача, рахунок отримувача та призначення платежу (якщо призначення зазначено неправильно, то платіж зарахувати не вдасться).

Якщо до 26 серпня особа успішно здійснить оплату, її буде зареєстровано для участі в спецсеcії ЄВІ. Запрошення-перепустку можна буде отримати до 2 вересня.

Back to top