За умовами договору про партнерство РДГУ та Вища Лінгвістична Школа співпрацюють не лише у межах організації науково-педагогічних стажувань та іспитів зі знання іноземної мови на рівні В2, а й на предмет реалізації програми “Подвійний диплом” за спеціальностями: “Англійська мова в бізнесі”, “Німецька мова в бізнесі”, “Соціальна робота”. Випускниками програми вже стали студенти філологічного факультету за спеціальністю “Англійська мова в бізнесі”, а цьогоріч своє навчання за цієї програмою розпочала і студентка психолого-природничого факультету за спеціальністю “Соціальна робота” Мельник Марина. Для того, щоб отримати подвійний диплом за обраною спеціальністю, потрібно навчатися в РДГУ повний термін навчання відповідно до Вашої освітньої програми та пройти навчання на базі Вищої Лінгвістичної Школи упродовж трьох сесій (кожна по 10 днів), які відбуваються взимку або влітку, коли студент має канікули в РДГУ. Мельник Марина вже успішно завершила свою першу онлайн-сесію у Вищій Лінгвістичній Школі, з чим ми її і вітаємо, та готується до другої, вже очної сесії влітку у Ченстохові (Республіка Польща), де і розташований ЗВО-партнер. Попри те, що перша сесія відбувалася онлайн у зв’язку із запровадженим карантином в обох країнах, це не стало на заваді нашій студентці здобути нові знання та насолодитися процесом спілкування з іншими студентами, про що і ділиться з нами Марина:

Мельник Марина

“Всім привіт! Мене звати Марина, і сьогодні я не лише студентка РДГУ. Одне із важливих рішень, яке я прийняла для себе ще в минулому році – це вступ до WLS (Вища Лінгвістична Школа) завдяки програмі “Подвійний диплом”.  Вже закінчилася перша зимова школа в європейському закладі. Надзвичайно цікаві та привітні викладачі, безліч корисної та пізнавальної інформації, а основне – безцінний досвід. Ми познайомились з новими дисциплінами. Варто відзначити, що відстань та спілкування онлайн ніяк не обмежувало нас у навчальному процесі, а навпаки – навчання було доволі веселим, теоретичні матеріали підкріплювалися майстер-класами та практикою. На деяких заняттях ми залюбки виготовляли різні handmade вироби, а також грали в ігри. На жаль, СOVІD-19 вніс свої корективи, і ми не змогли зустрітися в стінах закладу, але обов’язково розраховую на це влітку”.

Ми пишаємося тим, що Мельник Марина, як і попередні випускники програми, дуже гарно зарекомендувала себе серед студентів з інших українських ЗВО, та бажаємо їй тільки високих балів, ґрунтовних знань та реалізації усіх перспектив, які відкриваються після отримання подвійного диплома.

Набір на навчання за цієї програмою вже відкрито, і прийом заявок триватиме до 29 травня. Для участі у програмі необхідно:

– бути студентом РДГУ 1-3 курсів бакалаврату або 1 курсу магістратури спеціальностей “Середня освіта” або “Філологія” (перша мова англійська або німецька) чи “Соціальна робота”;

– мати дійсний закордонний паспорт;

– мати вільний час з 29.06.2021 по 08.07.2021 (терміни нової літньої школи);

– мати бажання стати кращим!

Заявки приймаємо за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Кількість місць – необмежена.

Програма діє завдяки зусиллям працівників Вищої Лінгвістичної Школи та Центру міжнародних відносин РДГУ, а також за сприяння адміністрації психолого-природничого та філологічного факультетів РДГУ.

Back to top