Цілеспрямована та натхненна праця завжди дає результат і захоплює інших. До Дня української писемності та мови видавництво настільних ігор Feelindigo підготувало унікальний додаток «Мова-розмова» до популярної у всьому світі настільної гри «Кодові імена» (англ. Codenames), яка передбачає розшифровування слів, зашифрованих за певними асоціаціями капітанами команд. У додатку «Мова-розмова» представлені авторські неологізми – словесні шедеври українських майстрів художнього слова. Розробники додатка в мережі Facebook написали: «Ми хотіли зробити щось цікаве та нетривіальне, таке, над чим треба помізкувати і те, що вас здивує... і ми впевнені, що таких слів ви ще не шифрували!». Автори проєкту також висловили безмежну вдячність консультантові – докторці філологічних наук, професорці, науковому керівникові неографічної лабораторії «NEOLEX-Рівне» Рівненського державного гуманітарного університету Галині Миколаївні Вокальчук.

Вихід додатка став приємним подарунком до 10-річчя неографічної лабораторії «NEOLEX-Рівне», яка є структурним підрозділом кафедри української мови імені проф. К. Ф. Шульжука.

Запрошуємо всіх до гри, яка, сподіваємось, сприятиме популяризації української мови! Любімо українську! Вивчаймо її легко, цікаво і грайливо!!!

Back to top