Шановні колеги!

У межах проекту програми Європейського Союзу Еразмус+ «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (Qualifications recognition support for Ukrainian universities) (QuaRSU), що реалізується за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти», проводиться опитування закладів вищої освіти України стосовно потреб і практики визнання кваліфікацій та результатів попереднього навчання.

Метою опитування є узагальнення потреб закладів вищої освіти України у методологічній підтримці процесів визнання та результатів навчання. Результати опитування будуть використані при розробленні методології визнання, яку за результатами проекту планується поширити серед закладів вищої освіти в якості рекомендацій.
Просимо долучитись до участі в опитуванні за посиланням https://bit.ly/3p7r2pM.

Відомості, зібрані в ході опитування, є конфіденційними, будуть використані тільки для зазначених вище цілей проекту та не підлягають передачі третій стороні.

З детальною інформацією щодо впровадження проекту «Підтримка визнання кваліфікацій для українських університетів» (Qualifications recognition support for Ukrainian universities) (QuaRSU) можна ознайомитись на офіційному вебсайті проекту https://quarsu.nltu.edu.ua/.

Back to top