12 березня 2020 року на базі Національного університету водного господарства та природокористування була проведена ХІ регіональна студентська олімпіада з геометричного моделювання на ПК, організаторами якої є кафедра теоретичної механіки, інженерної графіки та машинознавства НУВГП та кафедра технологічної освіти РДГУ. Олімпіада є І етапом Всеукраїнської студентської олімпіади з геометричного моделювання на ПЕОМ. Загалом в олімпіаді взяли участь 29 студентів з НУВГП, РДГУ, технічного коледжу НУВГП, Млинівського державного технолого-економічного коледжу, Рівненського коледжу НУБІП та Рівненського автотранспортного коледжу НУВГП. Учасникам олімпіади з 3D моделювання було запропоновано змоделювати за робочим креслеником корпусної деталі її тривимірну модель в одній із САПР (AutoCAD, КОМПАС, Solid Works, Inventor). Робота оцінювалася в 100 балів.

Голова регіональної олімпіади: проректор НУВГП Савіна Н.Б., заступник голови – директор ННМІ Марчук М.М. Члени журі: д.пед.н., професор Козяр М.М.; к.с.-г.н., доцент Сасюк З.К.; к.пед.н., доцент Фещук Ю.В.; к.іст.н., доцент Герасименко О.А.; ст. викл. Парфенюк О.В.

За результатами участі в регіональній олімпіаді визначено переможців серед освітніх закладів Рівненщини:

перше місце – Лагодюк Павло Степанович, РДГУ та Мельник Василь Вікторович, НУВГП;

друге місце – Оліфер Максим Юрійович, РАТК;

третє місце – Гуменюк Микола Миколайович, НУВГП та Яловенко Любомир Володимирович, МДТЕК.

Підготував переможця олімпіади від РДГУ – доцент кафедри технологічної освіти Фещук Юрій Вікторович.

Студент 4-го курсу фізико-технологічного факультету РДГУ Лагодюк Павло Степанович набув право представляти наш університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з геометричного моделювання на ПЕОМ, що відбудеться орієнтовно 13-15 травня 2020 року на базі Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

Всі учасники олімпіади та їх керівники нагороджені дипломами НУВГП.

Back to top