Шановні здобувачі вищої освіти! З метою запобігання захворювань, викликаних коронавірусом COVID-19, грипу та ГРВІ повідомляємо, що на період карантину в гуртожитках університету відведені місця для ізоляції здобувачів освіти з ознаками гострих   респіраторних захворювань.

Також нагадуємо, що на період карантину навчальний корпус №1, відкритий лише для співробітників РДГУ.

Заходи, що проводяться для запобігання поширенню інфекції в університету.

В приміщеннях університету проводиться санітарна обробка місць загального користування, регулярне вологе прибирання, провітрюння приміщень та очищення твердих поверхонь та дверних ручок антисептичними засобами, згідно затвердженого графіку чергування прибиральників.

Співробітникам університету видаються засоби індивідуального захисту, в місцях загального користування розміщенні резервуари з антисептиком. Також проведено відповідний інструктаж чергових по університету, що несуть службу в період карантинних заходів. 

Алгоритм дій при симптомах ГРВІ

Міністерство охорони здоров'я оприлюднило рекомендації щодо алгоритму дій для людей, у яких спостерігаються симптоми ГРВІ.

МОЗ у таких випадках радить залишатися вдома та зателефонувати сімейному лікарю. Лікар, у свою чергу, вирішить, чи потрібні ізоляція та госпіталізація. Деталі на фото.

Back to top