1 лютого 2020 року на педагогічному факультеті Рівненського державного гуманітарного університету відбулася урочиста церемонія вручення дипломів здобувачам ступеня вищої освіти «магістр». Дипломи магістрів отримали 38 випускників спеціальності 012 «Дошкільна освіта» (17 з відзнакою та 21 звичайного зразка), 63 випускники спеціальності 013 «Початкова освіта» (22 з відзнакою та 41 звичайного зразка) та 22 випускники спеціальності 014 «Середня освіта (Фізична культура)» (8 з відзнакою та 14 звичайного зразка).

Студенти 3 - 4 курсів та викладачі педагогічного факультету підготували для випускників святковий концерт та приємні сюрпризи. Із привітанням до магістрів звернулися декан педагогічного факультету проф. Валерій Васильович Сілков та завідувачі кафедр педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) імені проф. Поніманської Т.І. проф. Ілона Миколаївна Дичківська, педагогіки початкової освіти проф. Руслана Леонідівна Сойчук, теорії і практики фізичної культури та спорту проф. Вадим Кирилович Кіндрат. Також випускників привітали найдорожчі люди – батьки, побажали їм натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів та творчих планів у самостійному професійному житті.

Колектив викладачів педагогічного факультету щиро вітає випускників із здобуттям ступеня вищої освіти «магістр» та бажає усім іти завжди за своєю мрією і не відступати, знайти щастя в житті та тримати його міцно. Сьогодні ви залишили університет, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Ми навчили Вас бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери! Бажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі найкращі якості. Бажаємо, щоб ваші мрії здійснилися. Удачі вам, нових досягнень, щастя і успіхів у подальшому житті!

Back to top