13 грудня 2019 року на факультеті  іноземної філології Рівненського державного гуманітарного університету проводилося святкування німецького Різдва (Weihnachten). Це вже стало доброю довгорічною традицією святкувати німецьке Різдво. Студенти 4 курсу кафедри практики німецької та французької мов під керівництвом доцента Пивоварчук Тетяни Олександрівни , організували грандіозне свято в стінах рідного університету. На святі були присутні декан факультету іноземної філології професор Ніколайчук Галина Іванівна, завідувач кафедри практики німецької та французької мов професор Середюк Лариса Анатоліївна та викладачі доцент Джава Надія Арсентіївна та старший викладач Гончарук Руслана Анатоліївна, студенти 1-6 курсів спеціальності 014.02 Середня освіта. Мова і література (німецька).

Усі присутні дізналися багато про традиції і особливості святкування Різдва в Німеччині, почути різдвяні німецькі пісні і долучитися до особливо захоплюючої німецької культури. Організатори заходу в особі доцента Пивоварчук Тетяни Олександрівни та студентів 4 курсу німецької мови , влаштували ряд цікавих конкурсів на головну тематику. На початку свята усіх присутніх поділили на дві команди. Командам необхідно було створити свою емблему, назву та римівку. Кожна група розкрила свої творчі таланти та з особливим старанням підготувалася до кожної секції свята, проявивши свої найкращі якості. За активну участь студенти були нагороджені чудовим солодким призом. Всі завдання також носили тематичний характер, і крім ентузіазму, викликали неперевершений дух змагання і, в той же час, згуртованості у кожної команди.

Виступи студентів, танці, караоке, ігри, подарунки, танці, зарядили відмінним настроєм і щастям кожного присутнього! На завершення, кожному запропонували витягнути побажання на наступний прийдешній рік.

Viel Glück im Neuen Jahr!

  

Back to top