21 червня 2019р. до Рівненського державного гуманітарного університету з офіційним візитом завітала польська делегація з Університету Гуманістично-Природничого ім. Яна Длугоша в Ченстохові (декан педагогічного факультету, д-р габ., проф. Елегіуш Малолєпший, заступники декана проф. Збігнєв Вєчорек та проф., д-р габ. Даніель Кукла).

Відбулася зустріч польських гостей зі студентами педагогічного, історико-соціологічного факультетів та факультету іноземної філології. Під час зустрічі декан педагогічного факультету УЯД презентував програму семестрового навчання, яка діє між ЗВО-партнерами вже третій рік поспіль, та розповів новим учасникам програми про усі деталі реалізації права на академічну мобільність. 

У межах офіційного прийому та за підтримки наукової бібіліотеки РДГУ відбулася презентація першої для нашого університету спільної наукової монографії проф., д-ра габ. Ю.В. Пелеха та проф., д-ра габ. Д.Кукли "Система цінностей майбутнього фахівця і його місце на сучасному ринку праці". Гостями презентації стали учасники делегації з УЯД, студенти й академічна спільнота РДГУ.

https://ritm.tv/page/rivnenskim_studentam_prezentuvali_knigu_pro_poshuk_pershogo_mistsya_roboti?fbclid=IwAR1hmrTUdL5Feyx7MYK5VQQjgQg6YEqHIXOZ2NYGn-yp9-0gHcvD1MGowjA

ЗВО-партнери продовжують свою плідну співпрацю згідно з підписаною Генеральною угодою.

Back to top