Щиро вітаємо студентку ІІІ курсу художньо-педагогічного факультету спеціальності «Сценічне мистецтво» Рівненського державного гуманітарного університету Ганну Голуб з отриманням стипендії імені Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна. Цьогоріч згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 896 «Про заснування академічних стипендій імені Героїв Небесної Сотні» вперше сорок кращих студентів українських вишів матимуть академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні. Серед переможців і наша рівнянка – Голуб Ганна.
«Я українка. Я донька України і не покину її, не відцураюся. Мені є кого наслідувати – зазначає стипендіатка. - Студенти художньо-педагогічного факультету пишаються нашим Героєм Небесної Сотні, Олександром Храпаченком, який є випускником спеціальності «Сценічне мистецтво» Рівненського державного гуманітарного університету . Він любив життя і мистецтво і загинув за наше краще майбутнє».
Життя Героїв Небесної Сотні є зразком громадської діяльності та активності. «Отримання стипендії «Героїв Небесної Сотні»- це свого роду поштовх для поставлення вищих цілей і досягнення нових висот, а також для залучення до своєї діяльності інших талановитих та активних людей» - наголошує Ганна Голуб.
Кандидатури стипендіатів відбирала Конкурсна комісія, куди увійшли представники родин Героїв Небесної Сотні. Так, претендувати на стипендію могли студенти , які досягли значних успіхів у навчанні, науковій, громадській діяльності, отримали право на академічну стипендію та своєю активною громадською позицією утверджують ідеали та цінності Революції Гідності.
Зичимо нашій стипендіатці залишатися відданою своїм життєвим принципам, громадській позиції, любити Україну!

Back to top