Студенти усіх спеціальностей та курсів!!!

Оголошено набір студентів на семестрове навчання восени 2021! Орієнтовні терміни навчання за кордоном: 02.10.2021-30.12.2021!НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНЕ ДЛЯ УСІХ СТУДЕНТІВ З УКРАЇНИ!Оплачуєте тільки гуртожиток: 50 злотих на місяць.

В РДГУ студенти-учасники програми переводяться на індивідуальний план навчання – проблем з пропусками в РДГУ не буде! Сесію в РДГУ складаєте у лютому, якщо приїдете після завершення програми, або в грудні разом з групою, якщо у польському ЗВО складете сесію раніше, або взагалі складати сесію в РДГУ не будете, якщо дисципліни, які Ви оберете, в обох університетах будуть збігатися!

База для навчання за кордоном: наш уже давній та надійний партнер, один з передових університетів Польщі: Університет Гуманітарно-Природничий імені Яна Длугоша в Ченстохові.

Після завершення програми Ви отримуєте: нові знання, досвід, подорожі, позитивні емоції, нові знайомства, сертифікат про участь у програмі з Вашими балами, які будуть внесені у Ваш додаток до диплома в РДГУ.

Програма діє вже сьомий рік!Негативних відгуків ще не отримали!Посилання, за яким відшукаєте спеціальності для вибору https://www.ujd.edu.pl/uploads/article/zakadka-wykaz-kierunkow-studiow-88711366c7.pdf

Поспішайте, бо кількість місць обмежена, оскільки у програмі беруть участь Київські університети та інші з великих міст України! Тому мусимо встигнути забронювати для Вас місця до 5 травня!Набір буде тривати до 28 травня, але чим пізніше будете подавати заявку, тим менша у нас буде для Вас гарантія, що Ви зможете навчатися саме за тією спеціальністю, яку обрали, бо наш університет є не єдиним партнером польського ЗВО, і ми мусимо ділитися місцями.

Поширюйте в групах, серед знайомих, друзів, одногрупників!

Щоби стати учасником треба мати: дійсний біометричний паспорт, мобільний телефон і бажання вчитися!Надсилайте заявки на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з вказаною темою листа: “СЕМЕСТРОВЕ НАВЧАННЯ”, у листі пишете ПІБ, курс, дві спеціальності (в РДГУ Вашу, за якою навчаєтесь, і в УЯД ту, яку обрали зі списку), номер телефону і фото (скрін, скан паспорта).

Віза буде безкоштовною, оплачуєте тільки візовий збір (350-450 грн в середньому), документи для візи готуємо ми, супровідні документи Ви готуєте з нами разом, у польському ЗВО для кожного з Вас буде призначений польський координатор. Поки розраховуємо на навчання очне, якщо ситуація з Covid-19 не дозволить , тоді розраховуємо на дистанційне навчання.

Ми чекаємо на кожного з Вас!

Якщо виникають питання пишіть на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.! Використайте свій шанс знати краще, вміти більше, бути першим!!!

Back to top