Дорогі студентки, дорогі студенти, 

Ми пишаємося тим, що підтримуємо жінок у сфері нових технологій, тому заохочуємо наших студенток і студентів відвідати Perspektywy Women in Tech Summit 2024 - найбільшу конференцію в Європі та Азії (і не тільки!) для жінок у сфері нових технологій!

Вивчаєш STEM-сферу, захоплюєшся новими технологіями та стоїш на порозі кар'єри? Потребуєш натхнення, менторства, обміну досвідом та нових контактів? Або шукаєш стажування чи роботу у сфері Tech & IT? 

ПОДАЙ ЗАЯВКУ НА БЕЗПЛАТНИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК

12 - 13 червня у Варшаві:

2 дні повних знань, натхнення та обміну досвідом

5 сцен з лекціями експерток і лідерок галузі Технологій та ІТ

150 натхненних спікерів-експертів

60 практичних майстер-класів

50 захоплюючих технічних дискусій

500 індивідуальних сесій менторства

стенди 100 найбільш інноваційних глобальних компаній

Ярмарок вакансій з рекрутинговими зустрічами та нетворкінгом

багато позитивної енергії!

Однією з найяскравіших атракцій цьогорічної конференції будуть Ярмарки Вакансій зі стендами понад 100 найбільших глобальних технологічних компаній та можливістю зустрічей з експертами, під час яких ви проаналізуєте своє резюме, дізнаєтеся про процедури рекрутингу та отримаєте цінні поради.

Ведучими темами цьогорічного Саміту будуть: квантові обчислення, взаємодія людина-машина, нейрорізноманіття, наука про дані, штучний інтелект та машинне навчання, глибокі технології, хмарні рішення, а також цифрова екологія та кібербезпека.

Окрім технологічних тем, ідеєю Perspektywy Women in Tech Summit 2024 буде “Tech Life Balance” - це свідомий підхід, глобальний, бізнесовий та індивідуальний, до використання нових технологій та їх створення - з турботою про те, щоб підтримувати нейрорізноманітність, соціальну інклюзію, сталий розвиток та покращувати якість життя, замість того, щоб бути джерелом цифрового стресу та втоми.

Студентки і студенти STEM (як з Польщі, так і з-за кордону) можуть, як завжди, подавати заявки на безкоштовні квитки за посиланням https://womenintechsummit.pl/grant-form

До зустрічі на Саміті 12-13 червня 2024 року у Варшаві!

Перегляньте, як було на Саміті в 2023 році

https://womenintechsummit.pl/

ЗАПРОШУЄМО! 

З повагою,

Тетяна Гулевата,

Communication Officer

Perspektywy Women in Tech Summit

Back to top