МОН інформує про можливість педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів загальної середньої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти отримати ліцензію Zoom Meetings for Education з розширеним доступом Large Meeting. Для цього необхідно скористатися формою запиту, яка передбачає отримання інформації про вже наявного адміністратора у вашому закладі освіти, а також можливість подати заявку особисто від викладача, якщо заклад ще не долучився до програми.

Розширений доступ Large Meeting дозволяє учасникам освітнього процесу здійснювати запис зустрічей, а також проводити онлайн-конференції для тисячі учасників одночасно. 

З повним переліком функцій сервісу «Zoom Meetings for Education» можна ознайомитись за посиланням.

Довідково

Починаючи з серпня 2022 року Міністерство освіти і науки України у співпраці з компанією «Zoom», що є найпоширенішою комунікаційною платформою для проведення відеоконференцій у світі, забезпечило безкоштовний та розширений доступ до програмного забезпечення «Zoom Meetings for Education» для всіх закладів освіти України на 2022/2023 навчальний рік.

Чимало закладів освіти вже долучилися до проєкту та успішно застосовують Zoom Meetings for Education у навчальному процесі.

За матеріалами сайту https://mon.gov.ua/ua

Зображення з сайту https://mon.gov.ua/ua

Back to top