30 листопада 2021 року на психолого-природничому факультеті РДГУ було проведено VІІ науково-практичний семінар «Актуальні питання розвитку практичної психології на Рівненщині».
Ініціатором організації та проведення семінару виступила кафедра загальної психології та психодіагностики РДГУ. До участі у семінарі були запрошені психологи закладів освіти Рівного та Рівненської області. Це стало доброю традицією зустрічей науковців університету та психологів-практиків Рівненщини. Кількість учасників семінару сягала близько 100 осіб.
Юлія Василівна Мельник, завідувачка навчально-методичного кабінету психологічно служби РОІППО привітала учасників семінару та зазначила надзвичайну важливість проведення таких форумів, оскільки вони дають можливість проаналізувати сучасний стан психологічної проблематики та спільно шукати шляхи її профілактики та корекції. У своїй доповіді вона ще раз нагадала психологічній спільноті про значення та важливість дотримання етичних норм у діяльності психологічних служб в освіті.
До виступів були запрошені випускники нашого університету – психологи-практики, які працюють із різною проблематикою, а саме: Загородько Марія – практичний психолог КЗ «Великомежиріцька спеціальна школа І-ІІ ступенів» РОР; Савенко Діана – практичний психолог у компанії «Savvy Nation», Лагойко Олена – практичний психолог КЗ «Рівненського обласний навчально-реабілітаційний центр» РОР; Попрожук Катерина – практичний психолог, КП «Обласний перинатальний центр» РОР; Панасюк Віктор – старший викладач кафедри загальної психології та психодіагностики РДГУ.
Організатори семінару висловлюють велику подяку за надзвичайно глибокі та змістовні доповіді, та за професійне представлення власного практичного досвіду.

Back to top