Ми рухаємося далі за програмою наших заходів для реалізації освітнього проєкту “Освіта у ЄС: Україна ближче до Європи” у межах Eu Study Days in Ukraine та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

І наш наступний етап: проведення анкетування у кожному університеті, який бере участь у проєкті (а їх ми нагадаємо, що 8). Участь в анкетуванні можуть брати студенти усіх спеціальностей та курсів.

Як це зробити?

КРОК ПЕРШИЙ: згадайте, чи брали Ви участь у міжнародних програмах академічної мобільності (семестрове навчання, програма “Подвійний диплом”, програма “Еразмус+”, міжнародна практика, короткотермінове стажування тощо в університетах ЄС).

Якщо згадали, тоді

КРОК ДРУГИЙ: перейдіть за посиланням та пройдіть анкету для тих студентів, які мають досвід мобільності

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1kDGV6PU–PS7ZBiMbepjPS1NfTtnT1_l-8BhPtsDVbfuuw/viewform

Якщо такого досвіду Ви не пригадуєте або його у Вас не було, тоді перейдіть за посиланням нижче та заповніть анкету для тих студентів, у яких не було досвіду мобільності (повірте Ваша думка для нас так само важлива ,як і думка першої групи студентів)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFlm7LiiSFtXcjzU32jHdirxQpveANuJhJ3i74-WvyH-Jz6w/viewform

КРОК ТРЕТІЙ: обов’язково надішліть відповідь у кінці анкети, щоб ми могли опрацювати Ваші дані та представити їх на нашому форумі.

КРОК ЧЕТВЕРТИЙ: надішліть ці посилання Вашим друзям, одногрупникам, знайомим, однокурсникам, які навчаються з Вами разом в університеті або вже завершили своє навчання, щоб кількість опитаних була більшою, а результати більш якісними та репрезентативними.

КРОК П’ЯТИЙ: зареєструйтесь для участі у нашому форумі “Навчання у ЄС: пропозиції, за і проти, досвід”, який відбудеться 23 червня о 12.00 за київським часом.

https://docs.google.com/forms/d/1yR9iGVVrfEzh-UmxTRWUjOVBBsrnlbo4otewI_SaQgQ/viewform?fbclid=IwAR1Mn8xjSM8PTgLmmazyFXtDxlZZFopj7QAtr2n7vmoWq5bBR8Bg1US_Ph8&edit_requested=true

КРОК ШОСТИЙ: приєднуйся до нашої групи у Facebook https://www.facebook.com/groups/791670368017298/ та слідкуй за усіма новинами проєкту і нашої колаборації університетів!

МИ ДЯКУЄМО ТОБІ, НАШ СТУДЕНТ, ЗА ТВІЙ ЧАС ТА ДО ЗУСТРІЧІ НА ФОРУМІ!

Back to top