Студенти РДГУ!

З огляду на те, що наш університет дедалі частіше бере участь у міжнародних програмах академічної мобільності, ми вирішили поділитися з Вами детальнішою інформацією про Ваше право на реалізацію таких програм, що таке ця академічна мобільність, як з цим працювати та які переваги з цього можуть отримати студенти ЗВО.

Тепер щочетверга ми публікуватимемо нову серію новин, де Ви дізнаєтеся про те, як підготуватися до від’їзду на навчання за кордон, як інтегруватися у нове середовище в університеті, який Вас приймає за умовами програми, як дотримуватися правил програми, які є фінансові питання, мовна адаптація, харчування та інші деталі повсякденного життя за кордоном.

Таку інформацію було підготовлено спільно з  Вроцлавським економічним університетом (Польща), Університетом Паннонія (Угорщина), Грецьким відкритим університетом (Греція) у межах  міжнародного проекту “Еразмус+”:  «Міжнародна мобільність – можливості і проблеми. Належна підготовка до навчання у закордонному університеті» для студентів усіх спеціальностей та курсів, щоби Ви могли себе впевнено відчувати за кордоном під час навчання у ЗВО-партнері.

Сьогодні презентуємо Вам першу серію “Підготовка вдома: навколишнє середовище університету, думки студентів, формальності, як підготувати свій багаж, медична підготовка”.

Читайте, запам’ятовуйте та діліться з іншими!

Наступна серія буде наступного четверга!

Back to top