Надрукувати

29 листопада, керівництво Рівненського державного гуманітарного університету спільно з представником Управління виконавчої дирекції Рівненського районного управління Фонду соціального страхування України у Рівненській області, інспекторами з питань пожежної безпеки ГУ ДСНС України та представником Навчально-методичного центру цивільного захисту провели навчання з питань охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту населення для проректорів, деканів факультетів, зав. кафедрами та головних спеціалістів РДГУ.
Зокрема, страховий експерт з охорони праці Фонду соціального страхування Оксана Гапончук нагадала присутнім про основні права та обов'язки працівників та роботодавця, гарантії прав на охорону праці та організацію охорони праці в університеті.
Інспектори ДСНС Микола Шпак та Дмитро Носоль закцентували увагу на правилах пожежної безпеки, алгоритмі дій у випадку виникнення пожежі та як правильно використовувати первинні протипожежні засоби у випадках пожеж.
Наостанок, старший викладач Навчально-методичного центру цивільного захисту Володимир Павлюк, продемонстрував муляжі різних вибухонебезпечних предметів та розповів слухачам, як діяти у випадку їхнього виявлення.