Надрукувати

Ужинський Михайло Юрійович(29.11.1965 р.) м. Здолбунів, Рівненської обл. – доцент кафедри естрадної музики. Член Спілки звукорежисерів України.

З 1987 р. по 1991 р. навчався у Рівненському державному інституті культури (спеціальність «Культурно-освітня робота», кваліфікація «Культосвітпрацівник»); 2003 р. по 2006 р. навчався у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв м. Київ (закінчив з відзнакою за спеціалізацією «Театральне мистецтво» здобув кваліфікацію «Звукорежисер»).  

З 2002 р. – старший лаборант на кафедрі естрадної музики Рівненського державного гуманітарного університету, де оформив і забезпечив технічними засобами тільки що створену творчу лабораторію, яка в подальшому стала базовою структурою для відкриття спеціалізації «Комп'ютерно-електронна музика». У 2006 р. був переведений на посаду викладача кафедри естрадної музики факультету музичного мистецтва РДГУ.

Читає дисципліни: «Звукотехнічна апаратура», «Акустичні основи звукозапису», «Аналоговий звукозапис», «Цифровий звукозапис», «Мультимедійні технології», «Практикум роботи в електронній студії».