Надрукувати

Починаючи з 2015 року в світі стартувала ініціатива, створена Project Everyone та UNICEF, у партнерстві з міжнародною молодіжною організацією AIESEC, а саме:  - World's Largest Lesson (“Найбільший урок у світі”) яка інформує про Цілі сталого розвитку дітей по всьому світі, та націлена надихати дітей та молодь ставати поколінням, що змінює світ на краще.

Що таке Цілі сталого розвитку та чому вони такі актуальні?

Цілі Сталого Розвитку  (Глобальні цілі) - цілі для розвитку країн, ухвалені на Саміті ООН і прийняті на період від 2015 до 2030 року.  Спрямовані на подолання Глобальних проблем людства, розвитку країн світу та покращення рівня життя населення.

Цілей є 17, кожна з яких має план запровадження. І саме Найбільший урок у світі спрямований на інформування, доступність до знань про дані цілі. Країни кожного року обирають для себе певні цілі, на які будуть фокусуватися під час уроків.

Зокрема цього року організатори уроків в Україні обрали такі цілі: №4 (Якісна освіта) та №11 (Сталий розвиток міст та спільнот).

Цей проєкт і справді може називати себе найбільшим навчальним проєктом, бо за результатом 2019 року по всьому світу було залучено понад 17,9 мільйона дітей у 160 країнах світу, серед яких і Україна. 

Про уроки:

Їх проводять амбасадори - люди, що зареєструвалися і пройшли етап відбору. Також слід сказати про Вступну конференцію, на якій амбасадорів ознайомлюють з темою, тим як правильно проводити урок, а також інші цікаві теми, для саморозвитку, навчання і працевлаштування що можуть знадобитися в житті.

Чому це важливо? Та чому слід взяти участь?

Для навчальних закладів, та дітей:

Для амбасадорів проєкту:

Чи справді це вплив?

До прикладу результати Найбільшого уроку в світі 2021 року в Україні це:

Долучившись до проведення уроків можна волонтерити і водночас розвивати себе у різних сферах, знайомитись з новими людьми та покращувати своїми діями Україну.

Як долучитися?

Більше можна дізнатися на головному сайті представництва організації АЙСЕК в Україні - aiesec.ua а також на сторінках організації в Instagram та Telegram або ж одразу заповнити заявку тут

Маркульчак Тетяна

Керівниця команди з зв’язків з громадськістю

Відокремлений підрозділ ВМГО

«АЙСЕК в Україні» у м. Тернопіль

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.