Надрукувати

У рамках Європейського тижня спорту до здобувачів першого курсу педагогічного факультету спеціальностей 017 «Фізична культура і спорт» та 014.11 “Середня освіта (фізична культура)” завітав голова Відділення національного олімпійського комітету України в Рівненській області, директор обласного комунального закладу «Спорт для всіх» Микола Васильович Петренчук, який репрезентував їм проєкт «Олімпійська книга».

Зустріч проходила у читальному залі №1 і розпочалась з ознайомлення майбутніх фахівців сфери фізичної культури спорту з численними фізкультурно-масовими заходами, які організовуються на теренах області для всіх категорій населення. Більш детально він зупинився на ідеї та змісті проєкту НОК України «Олімпійська книга». Окрім цього, було проведено “Олімпійську вікторину”.

Завершилась зустріч врученням цікавих популярних та фахових видань для бібліотеки університету та олімпійської символіки, яку отримав завідувач кафедри теорії і практики фізичної культури і спорту, професор Вадим Кирилович Кіндрат.