Надрукувати
Шановні друзі! 
Битва за свободу - битва за Україну триває! Героїчна боротьба українського народу демонструє небувалий героїзм та відданість ідеям демократії, любові до своєї землі, родини, сім'ї. Тільки Богу відома ціна, яку маємо заплатити, щоб перемогти ворога України, ворога усього людяного, життєстверджуючого. 
Вчора Рівненщина прощалася з Тарасом Козлишиним (історик, випускник РІС КСУ, 41 р..),  А уже сьогодні ми прощалися з Василем Марчуком, юнаком 24 років з Миротина (Здолбунівський район). І коли ще героя проводжали в останню путь прийшла інша звістка, про загибель патріота, борця, студента 4 курсу факультету історії, політології та міжнародних відносин Гранітного Ярослава. На сьогодні Рівненщина втратила 16 героїв.
Дорога свобода, коли народ платить найбільшу ціну - життями найкращих своїх синів та дочок! 
Сьогодні УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД  пише нову історію цивілізації, вказуючи на справжні цінності для усього світу! Ті, які були розгублені  Заходом, і ніколи не були досяжні для ординської імперії зла!  
Слава Україні, яка ставить на кін своє теперішнє, щоб гарантувати світу майбутнє! Слава героям, які покривають себе і свій народ славою, очолюючи сьогодні усе прогресивне людство!