Надрукувати

25.10.21 р., відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих науковців «СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩА В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ», присвячена до 20-річчя створення кафедри економіки та управління бізнесом.

Модератором зустрічі виступила завідувачка кафедри економіки та управління бізнесом , Інна Дейнега.  До вітальних слів приєднались Олександр Дейнега, проректор з наукової роботи РДГУ, Олександр Гладунов, віце-президент Всеукраїнської асоціації з маркетингу;  Олег  Кратт, представник професійної маркетингової спільноти;  Євген Крикавський, завідувач кафедри маркетингу і логістики НУ Львівська політехніка.

В межах конференції було заслухано доповіді провідних науковців кафедри економіки та управління бізнесом Ольги Пляшко, Богдана Юськіва та Сергія Хомича.

Загалом в конференції прийняло участь понад  100 молодих науковців та здобувачів вищої освіти з 13 закладів вищої освіти України.  Дякуємо всім учасникам за плідну співпрацю! До нових зустрічей!