Надрукувати

В межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий VI конкурс для здобувачів вищої освіти. 

Для освітян, які навчаються у закладах вищої освіти, ініціатори такого соціального проєкту в Україні (компанія CyberShark), організовують Призовий фонд - 63 000 грн.

Детальніше про конкурс:

Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках конкурсу грантодавців:

 Готові роботи приймаються до 14 грудня.  Карантин не вплине на проведення конкурсу. Студенти обов'язково отримають свої гранти.

 Гранти освітяни можуть використати на сплату навчання в вашому закладі або сплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсах, ми надаємо сертифікати учасників соціального грантового проєкту "Scholarship в Україні".

Організатори мають усі чеки виплат грантів у підтвердження правдивості проведених конкурсів.  Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/fJ8WDbUG_rY

Як проходять попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.