Надрукувати

Шановні колеги!

У межах міжнародного проєкту Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні (PAGOSTE)» проводиться соціологічне опитування, метою якого є з’ясування сучасного стану партнерства у підготовці педагогів професійної освіти, сприйняття педагогічними працівниками власних професійних компетентностей та рівня задоволеності здобувачів освіти станом підготовки за спеціальністю "015. Професійна освіта".

Просимо поінформувати про зазначене дослідження здобувачів вищої освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта» та науково-педагогічних працівників, які забезпечують підготовку фахівців за згаданою спеціальністю та сприяти їхній участі в опитуванні.

Інформуємо, що опитування є анонімним. Його результати будуть використані лише в узагальненому вигляді. Його проведення дозволить отримати важливу інформацію для вдосконалення державної політики та покращення якості підготовки фахівців за спеціальністю «015. Професійна освіта».

Анкета для студентів знаходиться за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd06n36hAjOAdCnXTnUQGNtQQi7ooSY9qIu4Zy2DgyA7g0qnw/viewform

Дві анкети для викладачів за посиланнями:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrgCt9aIG5X-I-vOoG2yIao0hwsaTPzvusgL31d2fxkpAcgQ/viewform

https://www.competenzestrategiche.it/quest/index.php/689268?newtest=Y&lang=uk

Опитування необхідно завершити до 25 травня 2020 року.

За детальнішою інформацією звертатися за тел. +380973878558 або за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Панич Олена Іванівна.

Будемо дуже вдячні за допомогу!

Генеральний директор                                                                   Олег ШАРОВ

Лист щодо проведення соціологічного опитування