Надрукувати

У 2019 році абітурієнти будь-яких ВНЗ можуть отримати грант на навчання у розмірі 10 тисяч гривень у рамках проекту фінансової допомоги обдарованій молоді “Доступна освіта 2019”.

Грант є фінансовою допомогою, яка видається представникам талановитої молоді для оплати частини навчання. Допомога надається переможцю конкурсу статей на IT-тематику, та має цільове призначення, тому не може бути видана готівкою.

Автору, який надіслав найкращу статтю, кошти перераховуються на рахунок обраного ним ВНЗ. Учасники, які посіли 2 та 3 місця, отримують заохочувальні подарунки від організаторів конкурсу: компаній Barb.ua -  https://barb.ua/education-grant та SiteClinic - https://siteclinic.ua/education-grant/.

Оцінка робіт проводиться незалежним експертним журі, у яке входять і представники зазначених компаній. Таким чином забезпечується неупереджена оцінка конкурсних матеріалів. Ознайомитися з детальними умовами конкурсу можна за вищевказаними посиланнями на сайтах організаторів.

Умови конкурсу передбачають необхідність заповнення форми на сайті однієї з вказаних компаній, а також відправку конкурсної статті. Важливо: матеріал має бути унікальним, статті, які були опубліковані раніше - не допускаються до оцінювання журі. Для контролю оригінальності застосовується антиплагіат-система, яка виявляє інформацію, що не належить учаснику конкурсу.

Подати заявки та конкурсні тексти можна до 25 серпня 2019 року включно, переможців оголосять 3 вересня цього року.

Запрошуємо молоді таланти до участі в конкурсі та бажаємо творчих успіхів!