Надрукувати

4 квітня 2019 року в м. Києві у ЗВО «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», який МОН України визначив базовим закладом вищої освіти, відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти».

У заключній конференції та роботі конкурсної комісії ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні проблеми інклюзивної освіти» у 2018-2019 н.р. з галузей знань і спеціальностей взяли участь проректор з науково-педагогічної та навчально-методичної роботи РДГУ, доктор педагогічних наук, професор Пелех Юрій Володимирович і професор кафедри педагогіки початкової освіти РДГУ, доктор педагогічних наук Шевців Зоя Михайлівна.

До участі в підсумковій конференції було відібрано 24 студентських наукових робіт з різних закладів вищої освіти України: Бердянського, Вінницького, Дрогобицького, Житомирського, Київського, Полтавського, Південноукраїнського, Прикарпатського, Сумського, Українського католицького, Уманського, Університету «Україна», Херсонського, Чорноморського.

Від Рівненського державного гуманітарного університету наукове дослідження на тему «Організація ігрової діяльності дітей в інклюзивних групах» презентувала Блищик Анастасія Вікторівна (педагогічний факультет, кафедра педагогіки і психології (дошкільної та корекційної).